середа, 23 жовтня 2013 10:03

Ліга Чемпіонів. Мхітарян відзначився в Лондоні, Мессі врятував "Барселону" на "Сан-Сіро": результати матчів вівторка
8

Фото: Reuters

22 жовтня відбулися вісім матчів третього туру групового раунду Ліги чемпіонов-2013/2014, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Три команди підійшли до третього туру групового етапу, маючи в активі по шість очок, проте з них лише "Атлетіко" продовжив переможну серію. З рахунком 3:0 "матрацники" розбили віденську "Аустрію". "Зеніт" насилу дотиснув "Порту", який майже всю зустріч провів вдесятьох. Обігнавши "драконів", пітерці вийшли на друге місце і відстають від "Атлетіко" на п'ять очок.

"Шальке" крупно поступився вдома "Челсі" і дозволив лондонцям наздогнати себе за очками, у обох клубів по шість балів. У двох очках позаду лідерів розташувався "Базель", який втратив перемогу над "Стяуа" за дві хвилини до кінця основного часу - 1:1. Румуни набрали перше очко в сезоні.

"Боруссія" обіграла в гостях "Арсенал" з рахунком 2:1. Вирішальний м'яч за вісім хвилин до кінця провів Роберт Левандовські, ще один на рахунку екс-півзахисника "Шахтаря" Генріха Мхітаряна. У обох клубів тепер по шість балів, як і у "Наполі", який з аналогічним результатом здолав вдома "Олімпік". Марсельці програли всі три свої матчі.

Перші очки втратила і "Барселона", але навряд чи їй варто сумувати після того, як Ліонель Мессі відіграв гол Робіньо у матчі з "Міланом" на його полі. "Россонері" поступаються каталонцям два бали і на стільки ж випереджають "Селтік", який нарешті пішов з мертвої точки, здолавши вдома "Аякс" з рахунком 2:1, і піднявся на третє місце.

Група Е

Шальке - Челсі 0:3

Голи: Торрес , 5 , 68 , Азар , 87.

Стяуа - Базель 1:1

Голи: Леандро Тату , 88 - Діас , 48

Група F

Арсенал - Боруссія Д 1:2

Голи: Жиру , 41 - Мхітарян , 16 , Левандовські , 82

Олімпік - Наполі 1:2

Голи: А.Айю , 86 - Кальєхон , 42 , Сапата , 67

Група G

Аустрія - Атлетіко 0:3

Голи: Рауль Гарсія , 8 , Дієго Коста , 20 , 53

Порту - Зеніт 0:1

Голи: Кержаков , 86

Група Н

Мілан - Барселона 1:1

Голи: Робіньо , 9 - Мессі , 23

Селтік - Аякс 2:1

Голи: Форрест , 45 ( пен ) , Кайя , 53 - Шене, 90 +4

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. Мхітарян відзначився в Лондоні, Мессі врятував "Барселону" на "Сан-Сіро": результати матчів вівторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі