пʼятниця, 22 травня 2009 11:40

Кутузова і Бейгельзімер проходять до півфіналів у Франції

Кутузова і Бейгельзімер проходять до півфіналів у Франції

Українка Вікторія Кутузова пробилася в півфінал на турнірі в Страсбурзі з призовим фондом 220 тисяч доларів. З рахунком 7:5, 6:1 вона переграла француженку Стефані Коен-Алоро. Матч тривав півтори години. Тенісистки зробили шість брейків, п"ять з яких на рахунку Кутузової.

У півфіналі Вікторії протистоятиме ще одна представниця Франції Араван Резаі. 22-річна француженка перебуває зараз в непоганій формі. За минулий тиждень вона піднялася на 16 сходинок світового рейтингу і займає 79-ий рядок.

У чвертьфіналі з боротьби вибула остання сіяна на цьому турнірі - третя ракетка змагань Пен Шуай з Китаю поступилася японці Аюмі Моріто.

Internationaux de Strasbourg
Призовий фонд: $220.000
Чвертьфінал

Вікторія КУТУЗОВА (УКРАЇНА) - Стефані Коен-Алоро (Франція) - 7:5, 6:1

У півфінал також вийшла українка Юлія Бейгельзімер. У парному матчі разом з китаянкою Тянь-Тянь Сун вона не мало проблем з парою Андерссон - Шаул - 6:2 6:0. У матчі за вихід у фінал вони зустрінуться з другою парою турніру Наталі Деши (Франція) - Марія Сантанжело (Італія)

Gazeta.ua, Подробности

Зараз ви читаєте новину «Кутузова і Бейгельзімер проходять до півфіналів у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі