середа, 20 травня 2009 12:24

Українки вдало розпочали кваліфікацію до "Роллан Гаррос"

Українки вдало розпочали кваліфікацію до "Роллан Гаррос"

Три представниці України: Ольга Савчук, Юліана Федак та Юлія Вакуленко вступили сьогодні в боротьбу за місця в основній сітці Відкритого чемпіонату Франції.

Першою суперницею Ольги Савчук була молода американка Медісон Бренгл. Ольга відчула проблеми тільки в першому сеті - 7:6. Другий довела до перемоги - 6:3. У другому колі кваліфайну вона зустрінеться з 10-ою сіяною Татьяною Малек з Німеччини

Українка Юліана Федак склала компанію співвітчизниці Ользі Савчук у другому раунді кваліфікації на "Ролан Гарросі". На старті змагань вона здолала росіянку Весну Манасієву - 6:3 1:6 7:5. В другому раунду кваліфікації на неї чекає зустріч з представницею Португалії Міхеле Ларчер Де Бріто, яка у трьох сетах в середу здолала словачку Крістіну Куцову.

У основну сітку турніру без кваліфікації пройшли чотири представниці нашої країни: Альона Бондаренко, Катерина Бондаренко, Марія Коритцева та Вікторія Кутузова.

Вчора виступи на самому початку кваліфікації завершив Сергій Бубка. Інший український Сергій, Стаховський, вийшов у друге коло кваліфікації.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українки вдало розпочали кваліфікацію до "Роллан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі