пʼятниця, 01 листопада 2019 11:14

Колишнього гравця "Динамо" спіймали за кермом вкраденої автівки

Колишнього гравця "Динамо" спіймали за кермом вкраденої автівки
Папе Діакате потрапив у неприємну історію в Франції Фото: з відкритих джерел

Колишній захисник "Динамо" Папе Діакате кілька днів тому потрапив у вкрай неприємну історію. Про це пише sport.ua.

Поліція Нансі зупинила Діакате, що пересувався за кермом позашляховика Jaguar. Виявилося, що екс-футболіст сів за кермо, але забув права. Ще більш дивним при перевірці виявився факт, що автомобіль, на якому пересувався сенегалець, числиться в угоні.

У результаті Діакате доставили до відділення поліції, де допитали. Екс-гравець "Динамо" заявив про свою невинність. Він зазначив, що йому нічого невідомо про шахрайські дії щодо автомобіля, який він придбав в автосалоні Нансі кілька місяців тому. На підтвердження своїх слів Папе надав чек на покупку машини, зазначивши, що угода виглядала цілком звично і підозр не викликала.

У результаті поліцейське розслідування показало, що слова Діакате виявилися правдивими. З нього зняли всі підозри та відпустили на свободу. Утім, слідчі встановлюють, яким чином викрадений автомобіль потрапив до автосалону і був виставлений на продаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сабо жорстко розкритикував лідера "Динамо"

Папе Діакате 2 роки тому завершив професійну кар'єру футболіста і нині працює головним тренером французького клубу нижчої ліги "Вандевр". У складі "Динамо" провів 37 матчів за 4 сезони.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього гравця "Динамо" спіймали за кермом вкраденої автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі