пʼятниця, 13 липня 2012 12:45

Капелло у збірній Росії зароблятиме більше, ніж Адвокат

Капелло у збірній Росії зароблятиме більше, ніж Адвокат
Капелло розраховує підписати чотирирічний контракт ФОТО: time-football.com

Італійський тренер Фабіо Капелло, який 12 липня провів переговори з представниками Російського футбольного союзу (РФС), висловив готовність очолити збірну Росії. Про це повідомляє видання "Советский спорт".

Капелло розраховує підписати чотирирічний контракт, згідно з яким буде отримувати 10 мільйонів євро на рік. Зарплата колишнього тренера російської команди Діка Адвоката становила сім мільйонів євро на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьомін потрапив у список претендентів на пост наставника збірної Росії

Також Капелло, в разі підписання контракту з РФС, має намір взяти собі в помічники росіянина, який має досвід гри в чемпіонаті Італії. Мова йде про колишнього тренера жіночої збірної Росії Ігоря Шалімова або тренера тульського "Арсеналу" Дмитра Алєнічева. Під керівництво Капелло Алєнічев грав у "Ромі".

За інформацією видання "Спорт-Экспресс", Капелло запропоновали контракт на суму, яка на 30 відсотків менша від тієї, що отримував Адвокат (близько п'яти мільйонів євро на рік).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манчіні у Росії не буде: італієць підписав новий контракт з "Манчестер Сіті"

На початку липня Капелло заявив, що готовий розглянути пропозицію від РФС, якщо вона надійде. Повідомлялося, що італійський тренер повинен був 5 липня прилетіти в Москву для переговорів.

10 липня РФС опублікував список з 13 тренерів, яким запропонують роботу зі збірною Росії. Крім Капелло в нього увійшли Хосеп Гвардіола, Марсело Б'єлса, Марчелло Ліппі, Рафаель Бенітес, Харрі Реднапп, Валерій Газзаєв, Юрій Сьомін, Валерій Непомнящий, Анатолій Бишовець, Юрій Красножан, Андрій Кобелєв та Микола Писарєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелло готовий очолити збірну Росії

12 липня міністр спорту Росії Віталій Мутко заявив, що консультації з потенційними кандидатами на пост наставника збірної Росії повинні бути завершені до 17 липня.

Зараз ви читаєте новину «Капелло у збірній Росії зароблятиме більше, ніж Адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі