вівторок, 10 липня 2012 17:49

"Я не люблю слово "якщо". У даний момент я працюю в "Динамо" - Сьомін

"Я не люблю слово "якщо". У даний момент я працюю в "Динамо" - Сьомін
Юрій Сьомін став кандидатом на посаду наставника збірної Росії ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін заявив, що з ним ніхто не зв'язувався з приводу можливої роботи зі збірною Росії.

"Знаєте, навіть не можу нічого коментувати з цього приводу. Але список серйозний. З серйозними людьми, у кожного з яких певні заслуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьомін потрапив у список претендентів на пост наставника збірної Росії

Коли тренер потрібен, ним цікавляться керівники клубів, збірних і так далі. Якщо не потрібний, ним ніхто не цікавиться. Нав'язуватися сам я не звик.

В умовному способі про щось міркувати безглуздо. Я не люблю слово "якщо". У даний момент я працюю в "Динамо", - цитує Сьоміна РІА Новости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манчіні у Росії не буде: італієць підписав новий контракт з "Манчестер Сіті"

Сьогодні Російський футбольний союз (РФС) на своєму офіційному сайті опублікував список тренерів, з якими будуть проведені переговори з приводу роботи зі збірною Росії.

У список увійшли 13 фахівців, в тому числі колишній тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола, колишній наставник збірної Англії Фабіо Капелло і екс-тренер збірної Італії Марчелло Ліппі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберто Манчіні очолив збірну Росії - ЗМІ

Також на пост тренера російської команди претендують колишній наставник "Ліверпуля" та "Інтера" Рафаель Бенітес, екс-наставник лондонського "Тоттенхема" Гаррі Реднапп та головний тренер іспанського "Атлетика" Марсело Б'єлса.

Зараз ви читаєте новину «"Я не люблю слово "якщо". У даний момент я працюю в "Динамо" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі