субота, 23 липня 2011 13:54

ХК "Донбас" здобув першу перемогу у Канаді

ХК "Донбас" здобув першу перемогу у Канаді

ХК "Донбас" виграв перший з двох товариських поєдинків у Канаді. У жорсткому протистоянні чемпіон України з рахунком 4:1 переміг збірну Ontario Hockey League (OHL).

За словами генерального директора ХК "Донбас" Сергія Шакурова, зустріч рясніла дрібними сутичками та бійками. Кілька разів гравцям обох команд доводилося скидати краги. З боку "Донбасу" це робили Дмитро Ісаєнко, Олександр Побєдоносцев, Олексій Шагов, Євген Бєлухін.

У цьому матчі в українського чемпіона була перевага у глядацької підтримки. Повболівати за ХК "Донбас" на трибуни "Айс Коррал" прийшов генеральний консул України в Канаді Олександр Данилейко і ще близько 500 представників української діаспори. Найдивовижніше, що на трибунах були помічені навіть уболівальники з Донецька.

23 липня ХК "Донбас" проведе повторний поєдинок проти збірної Ontario Hockey League (OHL).

Контрольний матч

Збірна OHL - ХК "Донбас" 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)

Шайби: Матерухін (Благой, Шафаренко), 19 хв (0:1). Піскунов (Цируль, Люткевич), 25 хв. (0:2). Доніка (Бобкін), 35 хв (0:3). ???, 50 хв (1:3). Тезіков (Доніка) 53 хв (1:4).

"Донбас": Горячевських. Тезіков - Малевич, Толкунов - Побєдоносцев, Люткевич - Р. Борисенко, Куликов - Шагов, Ладигін - Алексюк. Піскунов - Варламов - Цируль, Матерухін - Шафаренко - Благой, Бобкін - Бєлухін - Пастух, Ісаєнко - Бондарев - Доніка.

22 липня 2011. 18.00 "Айс Коррал", центр літньої підготовки "Тін Ренч". 550 глядачів

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" здобув першу перемогу у Канаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі