четвер, 30 червня 2011 17:31

Хокей. "Донбас" дізнався про суперників у ВХЛ

Хокей. "Донбас" дізнався про суперників у ВХЛ

Стали відомі суперники ХК "Донбас" (Донецьк) у Вищій Хокейній Лізі Росії: більшість матчів український клуб проведе проти команд з Підмосков'я та Санкт-Петербурга.

Схема розподілу команд в регулярному чемпіонаті і розіграшу плей-офф буде схожою з подібною в КХЛ: команди розділені на дві конференції та чотири дивізіони.

Конференція Захід

Дивізіон А: Донбас (Донецьк, Україна), "Титан" (Клин), ХК ВМФ (Санкт-Петербург), "Динамо" (Балашиха), ХК (Рязань).

Дивізіон B: "Аріада-Акпарс" (Волжск), "Дизель" (Пенза), "Кристал" (Саратов), "Лада" (Тольятті), "Нафтовик" (Алмет'євськ), ХК Саров

Конференція Схід

Дивізіон С: "Іжсталь" (Іжевськ), "Мечел" (Челябінськ), "Молот-Прікам'є" (Перм), "Супутник" (Нижній Тагіл), "Торос" (Нефтекамськ), "Південний Урал" (Орськ)

Дивізіон D: "Єрмак" (Ангарськ), "Зауралля" (Курган), "Казцинк-Торпедо" (Усть-Каменогорськ), "Рубін" (Тюмень), "Сокіл" (Красноярськ)

Єдина відмінність полягає в тому, що в чемпіонаті ВХЛ плей-офф буде змішаним: на стадії 1/2 фіналу Чемпіонату ВХЛ дві кращі команди своїх конференцій зіграють за схемою "найбільш високий номер посіву з однієї конференції проти найбільш низького - з іншої". Зараз ВХЛ приступила до роботи над календарем сезону.

Також стало відомо, що ХК "Донбас" не візьме участі в Кубку Дизеля, який з 22 по 25 серпня пройде в Пензі.

Зараз ви читаєте новину «Хокей. "Донбас" дізнався про суперників у ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі