вівторок, 30 березня 2010 11:52

Хей подарував Валуєву надію на реванш

Хей подарував Валуєву надію на реванш

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британець Девід Хей заявив, що він може провести бій з росіянином Миколою Валуєвим, у якого Хей відібрав титул WBA в кінці 2009 року.

Повторний поєдинок Хея з Валуєвим може відбутися влітку 2010 року. Про це пише британське видання The Daily Star.

В даний час Хей готується до бою з американцем Джоном Руїсом. Цей поєдинок відбудеться 3 квітня. Британський боксер підкреслив, що він не знає, наскільки висока ймовірність його бою з Валуєвим. Хей сказав, що він намагається не заглядати дуже далеко в майбутнє.

Раніше повідомлялося, що після поєдинку з Руїсом Хей може зустрітися з чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація) українцем Володимиром Кличком або з його братом Віталієм Кличком, який володіє чемпіонський пояс WBC (Всесвітня боксерська рада).

Перший поєдинок Валуєва з Хеєм пройшов у ніч з 7 на 8 листопада 2009 року в німецькому Нюрнберзі. Британський боксер переміг роздільним рішенням суддів. За підсумками 12-раундового поєдинку двоє арбітрів зафіксували перемогу Хея, ще один присудив нічию.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей подарував Валуєву надію на реванш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі