неділя, 02 травня 2010 15:46

Дружина "заманила" Плющенка у Twitter

Дружина "заманила" Плющенка у Twitter

Російський фігурист Євген Плющенко завів мікроблог у Twitter. За словами спортсмена, його "заманила" в Twitter дружина - продюсер Яна Рудьковська.

Поки в блозі Плющенка менше десятка записів, причому перші два з них датовані 18 січня. Наступні записи, однак, залишені вже 1 травня, в одній з них Плющенко пише: "Так, це я! Яна і мене заманила у "Твіттер"!". В останньому записі фігурист повідомляє, що відправляється на тенісний турнір (швидше за все, мається на увазі турнір ATP в Мюнхені).

Незважаючи на невелику кількість записів на мікроблог Плющенка підписалися вже майже дві тисячі людей. Сам фігурист стежить тільки за двома мікроблогами: Яни Рудьковської та американського фігуриста П'єра Беліана.

Сервіс мікроблогів Twitter за останній рік став досить популярним засобом спілкування в інтернеті. За даними на квітень 2010 року кількість зареєстрованих користувачів сервісу перевищувало 100 мільйонів. Російськомовна аудиторія Twitter становить понад 180 тисяч користувачів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Дружина "заманила" Плющенка у Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі