середа, 16 червня 2010 08:49

Донецький "Металург" підсилився боснійським універсалом

Донецький "Металург" підсилився боснійським універсалом

Донецький "Металург" купує футболіста зрнінського "Мостара" Маріна Анічіча, повідомляють боснійські ЗМІ bljesak.info і bosnacaffe.com. Сума трансферу поки невідома, але може опинитися в районі 200 тисяч євро.

20-річний Анічіч характеризується як універсальний футболіст, який може зіграти і в центрі захисту, і на фланзі. Але найбільш затишно боснієць почуває себе на позиції опорного хавбека. Марін входить в національну команду своєї країни у віці U-21.

Тим часом, лідерові команди Велізару Дімітрову вчора в Барселоні була зроблена операція, пише болгарська газета "Труд". Повідомляється, що Димитров відчував деякі проблеми зі здоров"ям останні кілька місяців, але все-таки прийняв рішення допомогти команді і дограти кінцівку сезону, як-то кажуть, на морально-вольових.

Тепер Димитрова чекає період відновлення. За даними, які має в своєму розпорядженні джерело, збірній Болгарії та донецькому "Металургу" доведеться обходитися без футболіста щонайменше протягом двох місяців.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" підсилився боснійським універсалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі