середа, 18 серпня 2021 09:07

Де Дзербі прокоментував перемогу над "Монако"

Де Дзербі прокоментував перемогу над "Монако"
Роберто Де Дзербі каже. що команді бракує фізичних кондицій. Фото: "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу команди в першому матчі плейоф відбору Ліги чемпіонів із "Монако" (1:0).

"Чому в другому таймі не було гостроти від "Шахтаря"? Можна сказати: "Шахтар" - це не "Реал". Середній вік нашої команди - 22 роки. "Монако" минулого сезону посів третє місце в чемпіонаті Франції і міг би його виграти, двічі обіграв ПСЖ. Ми провели 25 хвилин добре. Потім утратили кілька м'ячів, водночас і трохи впевненості в собі. У футболістів "Монако" ж, навпаки, її додалося. У другому таймі ми могли провести кілька небезпечних контратак, але були не в оптимальному фізичному стані, щоб це робити. Бо втома, гравці, які нещодавно повернулися після травм.

Чи збільшилися в "Шахтаря" шанси пройти в груповий етап ЛЧ? Нічого не змінилося. Як і перед матчем, тут немає фаворита. У нас погано з математикою, отже, ми про це не думатимемо. В Україні потрібно провести хороший матч, щоб потрапити в групу Ліги чемпіонів. Звісно, буде вкрай складно, тому що "Монако" приїде в Україну з тією ж метою. Водночас у "Шахтаря" є традиції в Європі, які ми маємо поважати й показати нашу гру", - наводить слова Де Дзербі офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" на виїзді обіграв "Монако"

Зустріч у відповідь відбудеться на стадіоні "Металіст" у Харкові 25 серпня. Переможець протистояння вийде в груповий етап Ліги чемпіонів. В останні 15 років "Шахтар" 13 разів грав в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Де Дзербі прокоментував перемогу над "Монако"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі