середа, 06 липня 2011 10:16

Брати Клички відмовилися прийняти виклик Повєткіна

Брати Клички відмовилися прийняти виклик Повєткіна

Українські боксери-важковаговики Віталій та Володимир Кличко не планують проводити бій з росіянином Олександром Повєткіним.

Про це інтернет-виданню Sportbox.ru повідомив менеджер братів Кличків Бернд Бенте.

5 липня газета "Известия" опублікувала коротке інтерв'ю з Повєткіним, в якому той заявив, що хоче провести бій з Володимиром Кличком.

Бенте нагадав, що у минулому Кличко-молодший двічі повинен був зустрітися з Повєткіним. 2008-го року бій був скасований через травму росіянина, а 2010-го року Повєткін не вийшов на ринг через рішення своєї команди, зокрема, тренера Тедді Атласа.

Що стосується самого Володимира Кличка, то в одному з останніх інтерв'ю він включив Повєткіна в "розширений список" своїх можливих суперників. Найцікавішим суперником українець вважає американця Кріса Арреолу.

2 липня Кличко-молодший переміг британця Девіда Хея і став чемпіоном світу за версіями WBA, IBF і WBO. Віталій Кличко володіє титулом WBC. Таким чином, всі значущі титули професійного боксу належать українським братам.

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички відмовилися прийняти виклик Повєткіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі