понеділок, 04 липня 2011 10:54

Кличко і Хей відмовилися від реваншу

Кличко і Хей відмовилися від реваншу

Офіційні представники боксерів-важковаговиків Володимира Кличка і Девіда Хея заявили, що повторного бою між ними не буде.

Про це повідомляють BoxingScene.com і Sky Sports. Від імені Кличка виступив менеджер Бернд Бенте, а від імені Хея - тренер Адам Бут (він також виконує обов'язки менеджера). У ніч на 3 липня Кличко переміг Хея за очками.

За словами Бенте, шансів на повторний бій Кличка-молодшого з Хеєм немає. Менеджер зазначив, що українець розглядає можливість зустрітися з переможцем бою між британцями Тайсоном Ф'юрі і Дереком Чісорою. Цей поєдинок відбудеться 23 липня.

Бенте додав, що в поєдинку з Хеєм зацікавлений Віталій Кличко - старший брат Володимира. За словами менеджера, цей поєдинок міг би відбутися наприкінці 2011 або на початку 2012 року. 10 вересня на Кличка-старшого чекає бій з поляком Томашем Адамеком.

Що стосується Хея, то після поразки від Кличка він заявив, що хотів би провести повторний бій. Однак незабаром Бут, підкресливши, що говорить від імені Хея, сказав, що британець не готовий битися ні з одним з братів Кличко через "рабський контракт", який вони запропонують.

Що стосується спортивного майбутнього Хея, то, за його словами, він прийме рішення про продовження кар'єри протягом декількох тижнів. Раніше британець говорив, що не буде битися після того, як йому виповниться 31 рік (13 жовтня 2011 року).

Бій між Володимиром Кличком і Хеєм, який відбувся у Гамбурзі, завершився перемогою українця за очками одноголосним рішенням суддів. Кличко став володарем чемпіонських титулів за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

Зараз ви читаєте новину «Кличко і Хей відмовилися від реваншу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі