неділя, 03 липня 2011 18:46

Володимир Кличко радий, що донька Суркіса винесла на ринг його пояс

Володимир Кличко радий, що донька Суркіса винесла на ринг його пояс

Чеміпон світу у суперважкій вазі за версіями WBA / IBF / WBO / IBO Володимир Кличко розповів, що порушення традиції дочкою президента київського "Динамо" Мариною Суркіс, пішло йому на користь в бою з Хеєм.

Один з чемпіонських поясів Володимира Кличка перед боєм з Хеєм вперше виносила на ринг дівчина - дочка президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса Марина.

Володимир Кличко вважає такий хід позитивним епізодом в історії свого бою:

"Так, такого, щоб жінки були в моїй команді, щоб перебували в рингу - такого раніше дійсно не бувало. Але я дуже радий, що один з моїх поясів винесла на ринг українка - не хлопець, а саме дівчина", - зазначив чемпіон.

Також українець відкинув забобони, які існують у спорті, щодо "жінок на кораблі":

"Марина Суркіс заплатила за це право на нашому благодійному аукціоні таку ціну, що ні про які забобони не варто і говорити. Навпаки, виходить, що дівчина на рингу - це до перемоги. Але я дуже хочу ще раз подякувати Марині не за це , а за її щедру доброчинність", - іронізує він.

Нагадаємо, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBО і IBF Володимир Кличко переміг британця Девіда Хея і відібрав у нього пояс чемпіона за версією WВА. За підсумками 12 раундів судді віддали перемогу українцеві.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко радий, що донька Суркіса винесла на ринг його пояс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі