неділя, 03 липня 2011 15:48

"Це не більше ніж укус бджоли!" - Володимир Кличко про травму Хея

"Це не більше ніж укус бджоли!" - Володимир Кличко про травму Хея

На прес-конференції після бою Володимир Кличко порадив Девіду Хею шукати менше відмовок в коментарях їх поєдинку.

"У Девіда Хея був зламаний палець? Я дам йому невелику пораду - зараз краще не говорити нічого, ні про зламані пальці, ні про що небудь інше. Тому що тебе назвуть повним невдахою. Це виглядає жалюгідно, - заявив чемпіон WBA, IBF і WBO у суперважкій вазі Володимир Кличко на прес-конференції після бою проти Девіда Хея.

"Прийми це як є, - сказав Кличко-молодший. - У мене теж могли бути травми, але я навчився не афішувати їх. У тебе є медичний доказ?"

У відповідь на це Хей продемонстрував свій палець на нозі.

"Це не більше ніж укус бджоли!" - зауважив Кличко.

Нагадаємо, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBО і IBF Володимир Кличко переміг Девіда Хея і відібрав у нього пояс чемпіона за версією WВА. За підсумками 12 раундів судді віддали перемогу українцеві з рахунком 118-108, 117-109 і 116-110.

Варто зазначити, що Кличко після бою похвалив свого опонента. Британець в свою чергу теж віддав належне українцеві.

У той же час тренер Володимира Кличка Еммануель Стюард зазначив, що Хей був недостатньо агресивним, а тренер Девіда Хея Адам Бут відзначив неякісну, на його думку, роботу рефері Дженаро Родрігеса.

Бій Володимир Кличко vs Девід Хей зібрав рекордну телеаудиторію для боїв братів в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «"Це не більше ніж укус бджоли!" - Володимир Кличко про травму Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі