неділя, 03 липня 2011 11:46

Хей боксував з Кличком зі зламаним пальцем

Британський боксер Девід Хей після поразки в об'єднувальному поєдинку проти українця Володимира Кличка розповів, що зламаний палець на нозі перешкодив йому повною мірою продемонструвати всі свої здібності, наводить слова важковаговика Бі-бі-сі.

Достроково завершити бій, який відбувся в суботу в Гамбурзі, жоден з боксерів не зміг, а судді за підсумками 12 раундів одностайно віддали перевагу українцеві: 117:109, 118:108, 116:110. Таким чином, Кличко-молодший зібрав на пару із старшим братом Віталієм всі чотири чемпіонські титули за найпрестижнішим версіями.

"Сьогодні я не зміг показати свій найкращий бокс, але віддався бою повністю. Три тижні тому я зламав палець на правій нозі, на жаль, це сильно вплинуло на хід бою. Я не міг відштовхуватися правою ногою, переносити на неї центр ваги, тому мої удари справа не були такими сильними, як зазвичай", - розповів 30-річний британець.

"Звичайно, мені страшенно прикро, що я не зміг повною мірою реалізувати свій план на бій, тому, що в цілому знаходився у відмінній формі. Однак хотілося б висловити Кличку свою повагу. Сьогодні він довів, що є великим боксером", - додав Хей.

Український боксер після бою поскаржився на те, що йому не вдалося нокаутувати свого опонента. "Після бою з Султаном Ібрагімовим я був розкритикований Девідом Хеєм. Сьогодні протягом трьох раундів він тільки й робив, що оборонявся, практично відмовившись від атакуючих дій. Він нічим не відрізнявся від усіх моїх колишніх суперників. Чесно кажучи, мені дуже хотілося нокаутувати Хея, тому що його поведінка перед боєм була ганебною для боксу та спорту в цілому", - заявив Володимир Кличко.

Володимир Кличко за професійну кар'єру виграв 56 боїв, причому 49 з них завершив достроково, і зазнав три поразки нокаутом. Девід Хей переміг в 25 поєдинках (в 23 матчах - нокаутом) і один раз достроково залишив ринг переможеним.

Зараз ви читаєте новину «Хей боксував з Кличком зі зламаним пальцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі