понеділок, 04 липня 2011 09:55

"Мені потрібен реванш" - Хей

"Мені потрібен реванш" - Хей

Британець Девід Хей, який програв одностайним рішенням суддів поєдинок українцеві Володимиру Кличку, хоче отримати ще один шанс. Нагадаємо, що після бою Хей поскаржився на травму, яка перешкодила йому провести поєдинок у повну силу.

"Я думав піти з боксу в жовтні, коли мені виповниться 31 рік. Розраховував, що до того моменту я стану абсолютним чемпіоном, перемігши Кличка. Зараз я не готовий з упевненістю говорити про своє майбутнє, треба все обдумати", - сказав він.

"Єдине, що можу сказати сьогодні, - хотілося б знову зустрітися з Кличком на рингу, але вже без травм. Я знав, як перемогти українця, бачив, що наші з тренерами задумки можна реалізувати, але проблеми з правою ногою не дали мені розвернутися в ринзі на всю міць", - зазначив Хей.

Боксер також припустив, що Кличко не наважиться на бій-реванш.

"І навіть з однією здоровою ногою, вважаю, виглядав непогано, а що буде, якщо їх буде дві? Мені безумовно потрібен реванш, але не впевнений, що Кличко ризикне ще раз виходити проти мене на ринг", - цитує Хея Skysports.com.

Перемігши Хея, Володимир Кличко став 53-м за рахунком володарем титулу Всесвітньої боксерської асоціації у суперважкій вазі, який розігрується з 1921 року.

Зараз ви читаєте новину «"Мені потрібен реванш" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі