четвер, 12 квітня 2012 19:13

Бейгельзімер перемогла Пеннетту на турнірі WTA в Барселоні

Бейгельзімер перемогла Пеннетту на турнірі WTA в Барселоні
Юлія Бейгельзімер стала чвертьфіналісткою ФОТО: sportonline.ua

Сьогодні, 11 квітня у Барселоні (Іспанія) на турнірі WTA Barcelona Ladies Open на відкритих кортах (ґрунт) з призовим фондом $ 220.000 в одиночному розряді проходять матчі другого кола.

204-й номер рейтингу WTA 28-річна українська тенісистка Юлія Бейгельзімер, яка пробилася в основну сітку через кваліфікацію, стала чвертьфіналісткою. Юлія завдала поразки в трьох сетах 24-й ракетці світу 30-річній італійці Флавії Пеннетті з рахунком 6:2, 6:7 (5), 6:4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теніс. Бейгельзімер вийшла до другого раунду Барселони і зустрінеться з Пеннеттою

Тенісистки грали 2 години 29 хвилин. За гру Бейгельзімер зробила 7 брейків і 4 рази упустила свою подачу. Вона також один раз подала навиліт, допустивши 5 подвійних помилок проти 2 ейсів і 6 подвійних у Флавії. Тепер в особистому протистоянні суперниць рахунок став рівним - 1:1.

За вихід у півфінал турніру Юлія Бейгельзімер зіграє з переможницею матчу Домініка Цибулкова (Словаччина, 3) - Клара Закопалова (Чехія).

Теніс. WTA. Barcelona Ladies Open. Барселона (Іспанія). Відкриті корти (грунт).

Призовий фонд $ 220,000. 28 учасниць.

Друге коло

Юлія Бейгельзімер (Україна, Q) - Флавія Пеннетта (Італія, 5) - 6:2, 6:7, 6:4

Зараз ви читаєте новину «Бейгельзімер перемогла Пеннетту на турнірі WTA в Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі