четвер, 12 квітня 2012 08:49

Долгополов програв італійцеві на старті турніру в Касабланці

Долгополов програв італійцеві на старті турніру в Касабланці
Долгополов отримав другий номер посіву на турнірі ФОТО: gotennis.ru

12 квітня у Касабланці (Марокко) на турнірі АТР Grand Prix Hassan II на відкритих кортах (хард), з призовим фондом € 398.250 в одиночному розряді проходять матчі другого кола.

22-а ракетка світу 23-річний українець Олександр Долгополов, який отримав другий номер посіву і пропускав перший раунд, безславно завершив свій виступ на турнірі. У стартовому матчі українець зазнав поразки у двох сетах від 85-го номера рейтингу АТР 28-річного італійця Флавіо Чіполла з рахунком 4:6, 1:6.

Матч тривав 1 годину 2 хвилини. За цей час Долгополов не заробив жодного брейк-пойнта, а італієць реалізував 4 з 5 своїх брейк-пойнтів. Олександр виконав три подачі навиліт і зробив 2 подвійні помилки, у Чіполла 1 ейс і 3 подвійних. Після цієї зустрічі рахунок в особистому протистоянні тенісистів став 2:1 на користь італійця.

За вихід у півфінал змагань Флавіо Чіполла посперечається зі 102-ою ракеткою світу 22-річним Бенуа Пере, який переграв німця Матіаса Бахінгера - 6:7, 6:3, 6:2.

Теніс. АТР. Grand Prix Hassan II. Касабланка (Марокко). Відкриті корти (ґрунт).

Призовий фонд € 398.250. 28 учасників.

Друге коло

Флавіо Чіполла (Італія) - Олександр Долгополов (Україна, 2) - 6:4, 6:1

Зараз ви читаєте новину «Долгополов програв італійцеві на старті турніру в Касабланці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі