середа, 29 червня 2011 11:54

"Арсенал" погодився продати Фабрегаса в "Барселону"

"Арсенал" погодився продати Фабрегаса в "Барселону"

Лондонський "Арсенал" готовий продати Сеска Фабрегаса іспанській "Барселоні", повідомляє Mirror. 24-річний капітан "канонірів" вже виключений з усіх рекламних матеріалів лондонців для нового клубного проекту, який запускається сьогодні.

За даними видання, операція з переходу Фабрегаса в "Барселону" може бути укладена вже в найближчі у вихідні. Як повідомляють представники "Арсеналу", переломним моментом стало збільшення суми трансферу до 27 мільйонів фунтів.

Mirror цитує представника "Арсеналу": "Пропозиція надійшла в офіційній письмовій формі нашому виконавчому директору Івану Газідісу і ми відповіли не відразу. Але Газідіс зазначив, що якщо цієї суми буде достатньо, нам доведеться продати Фабрегаса".

Нагадаємо, спочатку лондонський клуб просив за півзахисника від 40 до 45 мільйонів фунтів. Але зараз "Арсенал" готовий задовольнити бажання Фабрегаса повернутися у "Барселону", звідки лондонці викупили його 16-річним гравцем в 2003 році.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" погодився продати Фабрегаса в "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі