середа, 29 червня 2011 10:58

Арсен Венгер написав листа вболівальнику "Арсенала"

Арсен Венгер написав листа вболівальнику "Арсенала"

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер відповів на лист вболівальника команди.

"Спасибі за лист і ваші спостереження, які взяті на замітку, і я донесу ваші погляди до керівництва. Волію не обговорювати окремих гравців у приватному листуванні, також не можу відповісти на кожен з ваших аргументів, нижче я просто поділюся своїми думками про минулий сезон.

На відміну від деяких наших конкурентів, як на внутрішній, так і на європейській арені, "Арсенал" заради фінансової стабільності та незалежності використовує стійку дисципліновану модель розвитку. Я вважаю, що це найкращий шлях до довгострокового успіху на футбольному полі.

Нашою метою було побудувати новий стадіон, не здавши своїх позицій. Ми знали, що нас чекають важкі 4 або 5 років, тому змушені були прийняти рішення про те, як ми будемо залишатися в лідерах, маючи менше коштів у своєму розпорядженні.

Ми показали, що у нас достатньо технічна команда для перемоги в чемпіонаті, але, на жаль, нашій обороні не вистачило міцності. Ми показали, що у нас якісна команда, незважаючи на те, що багато про нас говорили до початку сезону. Хоча деякі лінії, безумовно, потребують посилення.

Я вважаю себе відповідальним за такий результат і теж дуже розчарований. У гравців був фантастичний настрій. Але нас переслідували невдачі, які дуже вплинули на психологічний стан команди. Ми провели 58 матчів. Фабрегас зіграв у 22 з них, Ван Персі в 18 або 19, а Вермален в 4 або 5.

У вирішальні моменти сезону у нас не було всіх гравців в розпорядженні. Ми повинні виправити деякі речі в нашій команді, і ми намагатимемося це зробити. Але це буде непросто, навіть з грошима.

Ми готові витратити необхідну суму грошей, але, перш за все, нам необхідно знайти відповідних гравців. Якщо ми знайдемо відповідного гравця, то придбаємо його.

Втім, необхідно розуміти, що ми змушені боротися проти клубів з безмежними ресурсами. Це змушує нас підвищувати зарплати. Як ще з цим можна впоратися?

Ми можемо обіграти будь-яку команду, навіть з нашим нинішнім складом. Подивіться на команди з фіналу Ліги чемпіонів, "Арсенал" є єдиним клубом, який обіграв їх обох", - наводиться відповідь фахівця у блозі про лондонський "Арсенал".

Раніше "Арсенал" і компанія Nike представили дизайн виїзної форми "канонірів" на наступний сезон.

Зараз ви читаєте новину «Арсен Венгер написав листа вболівальнику "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі