пʼятниця, 10 червня 2011 15:35

"Арсенал" виставив "Барселоні" рахунок за Фабрегаса

"Арсенал" виставив "Барселоні" рахунок за Фабрегаса

Півзахисник лондонського "Арсеналу" і збірної Іспанії з футболу Сеск Фабрегас домовився про перехід до "Барселони". В даний час клуби ведуть переговори про трансфер гравця, і очікується, що Фабрегас приїде в "Барселону" вже 13 червня. Про це пише іспанське видання Marca.

Поки "Арсенал" і "Барселона" не домовилися про трансферну вартість гравця. Лондонці зажадали за Фабрегаса 45 мільйонів євро. Іспанці погодилися заплатити тільки 30 мільйонів і при цьому віддати "Арсеналу" півзахисника Тьяго Алькантара та форварда Бояна Кркіча.

За даними видання, головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер дозволив 24-річному Фабрегасу залишити команду. Як заміну іспанцеві Венгер розглядає кандидатуру англійця Скотта Паркера з "Вест Хема".

Фабрегас є вихованцем "Барселони". В "Арсенал" він перейшов у 2003 році, в 16-річному віці. У складі лондонського клубу півзахисник виграв Кубок Англії сезону-2004/05. За збірну Іспанії Фабрегас провів 58 матчів і забив шість м'ячів. У складі національної команди півзахисник став чемпіоном Європи 2008 року і чемпіоном світу 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" виставив "Барселоні" рахунок за Фабрегаса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі