середа, 22 червня 2011 15:50

Борги "Барселони" складають майже 500 млн євро

Борги "Барселони" складають майже 500 млн євро

Станом на червень 2011 року борги каталонської "Барселони" сягають майже півмільярда євро. Про це у ефірі одного з іспанських телеканалів заявив президент "Барси" Сандро Россель.

За словами керівника найсильнішого клубу планети, борги кредиторам становлять 450 мільйонів євро.

"Я працюю над тим, щоб зробити наш клуб стабільним у фінансовому плані. Треба звести всі витрати і доходи. Сподіваюся, що наш клуб протягом двох-трьох років стане платоспроможним. Коли ми прийшли в "Барсу", то дізналися, що борги набагато більші, ніж нам було заявлено", - заявив Россель.

Президент "Барселони" відзначив, що було проведено переговори з банками по реструктуризацію повернення кредитів, оскільки у чемпіона Іспанії не було грошей, щоб погасити всі заборгованості.

"Ми розібралися з фінансовими справами і стало ясно, що цього літа на новачків можемо витратити 45 мільйонів євро. У нас є бізнес план. Банки нам довіряють, але потрібно платити і погашати борги", - підсумував Россель.

Зазначимо, що "Барселона" веде переговори по придбанню двох гравців - це півзахисник "Удінезе" Алексіс Санчес і півзахисник "Арсенала" Сеск Фабрегас. За Санчеса італійці хочуть отримати 37 мільйонів євро. А трансферна вартість Фабрегаса складає близько 40 мільйонів фунтів.

Що стосується розмов про інтерес "Барси" до півзахисника "Шахтаря" Вілліана, то каталонці поки не вступали в переговори з "Шахтарем".

Зараз ви читаєте новину «Борги "Барселони" складають майже 500 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі