середа, 22 квітня 2009 09:08

Арсен Венгер та Аршавін діляться враженнями від "забивного" матчу

Автор: epochtimes.com.ua
  Тренер "Арсенала"
Тренер "Арсенала"
Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер вважає, що покер Андрія Аршавіна у ворота "Ліверпуля" у матчі 33-го туру англійської прем"єр-ліги повністю відображає характер російського легіонера.

"Аршавін зіграв видатний матч, - заявив наставник лондонців в інтерв"ю. - У першому таймі він виглядав досить скромно, був мало помітний на полі, але я хочу нагадати всім, що коли Андрій виходить на поле, це вже є небезпека для суперника. А коли він нарешті входить у гру - це небезпечно вдвічі.

Аршавін - природжений лідер, який має справжній характер", - заявив Венгер, додавши, що в цілому результатом зустрічі він задоволений лише наполовину, хоча футбол, який був досить якісним, йому сподобався.

Також тренер "Арсеналу" вважає, що очікування відносно російського легіонера виправдалися.

"Аршавін міг би грати в будь-якій команді. Як і всі великі гравці, - говорить наставник "Арсеналу".

Я працюю у футболі вже тривалий час, але ще ніколи не бачив, щоб гравці йшли до мети і добивалися її так, як це робить Андрій. Від нього можна очікувати гола в будь-якому матчі, але не ж не чотирьох! Я вражений тим, що він забив так багато", - відзначив Арсен Венгер.

Сам же автор чотирьох м"ячів у ворота "Ліверпуля", російський легіонер "Арсеналу" Андрій Аршавін вважає, що матч 33-го туру англійської прем"єр-ліги, що завершився з рахунком 4:4, більше нагадував баскетбол.

"Мені дуже сподобалася гра. Думаю, вболівальникам теж. Але такий рахунок для футболу, як мені здається, не дуже хороший. Це ж не баскетбол", - говорить російський футболіст, який до того ж жартома вибачився за те, що зміг лише чотири рази вразити ворота суперника, а не всі 90.

"До речі, це мій перший покер у кар"єрі. Раніше я двічі був автором хет-трику, а ось чотири м"ячі за матч до цього моменту не забивав ніколи", - додав Андрій Аршавін.

ВВС,TimesOnline

Зараз ви читаєте новину «Арсен Венгер та Аршавін діляться враженнями від "забивного" матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі