неділя, 25 квітня 2010 14:49

Алієв не хоче говорити про свій паспорт

Алієв не хоче говорити про свій паспорт

Півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв після перемоги в матчі 7-го туру чемпіонату Росії над "Томью" (2:1) заявив, що постарається забити в наступному матчі проти "Терека", повідомляє Sports.ru.

"Обіцяв забити "Томі" і зробив це. Тепер постараюся забити в наступному матчі. На жаль, я не зміг використати свої шанси зі штрафних ударів, зате забив з гри. У тому епізоді Діма Сичов віддав мені класний короткий пас в чужому штрафному майданчику. Переді мною було двоє захисників, я обіграв їх і вдарив у ближній кут.

Чому спокійно відреагував на забитий гол? Один раз так відзначив, що коліна постирав до газону, іншим разом спину потягнув.

Не скажу, що Сьомін дає мені установку постійно брати гру на себе, просто я люблю забивати. Чи ображаються чи на мене форварди, що їхній хліб відбираю? Якщо буде треба, можу зіграти і на нападника. Взагалі у мене чудові партнери.

Запевняю вас, що Сичов ще обов"язково перерве гольову засуху. Що стосується теми мого паспорта, то я не має наміру більше її коментувати. Давайте в майбутньому говорити про футбол ", - сказав Алієв.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Алієв не хоче говорити про свій паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі