середа, 21 квітня 2010 13:54

Газзаєв побажав Алієву грати ще краще

Газзаєв побажав Алієву грати ще краще

Наставник київського "Динамо" Валерій Газзаєв побажав гравцеві московського "Локомотива" Олександру Алієву грати ще краще. Екс-динамівець лідирує у суперечці бомбардирів Росії. Багато журналістів і вболівальників цікавляться: чи не шкодує Газзаєв про те, що розлучився з цим футболістом?

"Я йому бажаю, щоб він грав ще краще."

Нагадаємо, 1 лютого Алієв підписав трирічний контракт з "Локомотивом". До переїзду в Москву, Алієв вісім останніх років належав київському "Динамо".

Тим часом, почала роботу комісія з вивчення обставин отримання Алієвим паспорта громадянина Росії.

Вчора директор з безпеки РФПЛ відправив запит у Федеральну міграційну службу з проханням дати висновок про достовірність і законності отримання Алієвим документа.

"Я поставив ФМС всі цікаві для мене питання. Обіцяють відповісти в стислі терміни "- повідомив Мейтін.

Самого Сашу чекають у збірній України. Сьогодні тренерський штаб назвав прізвища 24-х гравців, викликаних на перший збір синьо-жовтих, який почнеться 17 травня в Харкові.

Збірна України проведе три контрольних матчі: 25 травня в Харкові проти Литви, 29 травня у Львові - проти Румунії і 2 червня в Осло - проти Норвегії.

За матеріалами СЭ, ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв побажав Алієву грати ще краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі