неділя, 25 квітня 2010 10:43

Гол Алієва став переможним для "Локомотива"

Гол Алієва став переможним для "Локомотива"

Московський "Локомотив" на своєму полі обіграв "Томь" у матчі 7-го туру чемпіонату Росії з футболу. Зустріч завершилася з рахунком 2:1 на користь залізничників. Трансляцію матчу вів телеканал НТВ +.

Рахунок на 33 хвилині зустрічі відкрив півзахисник "Локомотива" Денис Глушаков. Через 10 хвилин перевага московської команди збільшив Олександр Алієв. "Томі" вдалося лише скоротити відставання - на 83 хвилині у ворота Гільєрме забив Сергій Корніленко. Після цієї зустрічі "Локомотив" набрав 10 очок, що дозволило залізничникам наздогнати "Ростов", який розташувався на п"ятому місці турнірної таблиці.

Раніше 24 квітня відбулися зустрічі між столичним ЦСКА і "Сибіром", а також між московським "Динамо" і підмосковним "Сатурном". Армійці розгромили "Сибір" з рахунком 4:1 і з 14 очками зберегли лідерство в турнірній таблиці. "Динамо", у свою чергу, з мінімальним рахунком переграло "Сатурн".

Локомотив - Томь - 2:1 (2:0, 0:1)

Голи: 1:0 - Глушаков (33), 2:0 - Алієв (43), 2:1 - Корніленко (83).

ЛОКОМОТИВ: Гільєрме, Кузьмін, Асатіані, Баша, Янбаєв, Дуймовіч, Алієв, Глушаков, Майкон (Торбінський, 86), Одемвінгі (Траоре, 90), Сичов (Тарасов, 67).

ТОМЬ: Парейко, Джіоєв, Йокіч, Іванов, Гультяєв, Мічки (Д. Н. Смирнов, 77), Кім Нам Іль, Харитонов, Клімов (Мазнов, 69), Дзюба (Прудніков, 62), Корніленко.

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Гол Алієва став переможним для "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі