вівторок, 20 квітня 2010 16:58

У Росії Сьоміна критикують за поведінку і результати команди

У Росії Сьоміна критикують за поведінку і результати команди

Центральний матч 6-го туру чемпіонату Росії з футболу, в якому зустрічалися московські ЦСКА і "Локомотив", закінчився з рахунком 1:1. На гол армійця Гільєрме в першому таймі "Локомотив" відповів точним ударом Олега Кузьміна у другому.

У цілому гра проходила за територіальної переваги "Локомотива", проте ЦСКА, забивши швидкий гол, відійшов на свою половину поля і впевнено оборонявся. Небезпечних моментів біля воріт ЦСКА практично не виникало - виключенням став лише штрафний удар у виконанні Олександра Алієва в першому таймі: м"яч після удару потрапив в поперечину.

У другому таймі тренери зробили кілька замін, одна з яких стала вирішальною: Драман Траоре, який вийшов з лавки запасних, віддав передачу Кузьміну, який і зрівняв рахунок.

У "Локомотива" сім очок після шести ігор і десяте місце в чемпіонаті.

У блозі Совість "Локомотива" на порталі Sports.ru опубліковано звернення до Юрія Сьоміна на тлі останніх результатів команди:

"За що Сьомін не любить "Локо"? Чому він випускає на поле "блідого" Сичова та ніякого Одемвінгі? Навіщо з маніакальною завзятістю використовує схему з трьома форвардами? Навіщо Палич пресингує суддів? Невже не розуміє, що апеляціями, скаргами та докорами лише ганьбить клуб? Скаржитися на суддів - доля слабких.

Сьомін чим далі, тим більше стає людиною, яка намагається виграти гру не на полі, а в кабінетах і через скандали. Тренер піде, а пляма на репутації клубу залишиться. Аксіома.

Тепер давайте подивимося, чого домігся Палич некоректними передматчевими висловами і хамськими репризами біля бровки. Має ж бути якась користь ... Налагодилася гра в пас? Ні. Забили Сичов і Одем? Теж ні. Прорізалися іскрометні комбінації? Ні, ні і ні. Буде гірше, якщо через істерики Сьоміна вся футбольна Росія ополчився на наш улюблений "Локо". І зробить це цілком справделиво. Пригадую, як років п"ять тому ненавиділи гінерських коней - не побажаєш і ворогові ... Ви цього домагаєтеся, Юрій Палич? "

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Росії Сьоміна критикують за поведінку і результати команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі