субота, 17 квітня 2010 16:22

"Коли штовхали Алієва, мої нерви не витримали" - Сьомін

"Коли штовхали Алієва, мої нерви не витримали" - Сьомін

Московський "Локомотив" після матчу шостого туру чемпіонату Росії проти ЦСКА, який завершився з рахунком 1:1, подав скаргу на суддівство Юрія Баскакова. Предметом невдоволення залізничників стали два епізоди, що відбулися у штрафному майданчику армійців на 81-й і 86-й хвилинах зустрічі.

У першому випадку після прострілу Янбаева, на думку "Локомотива", м"яч влучив у руку Одіа, проте арбітр не призначив пенальті. Також "Локомотив" вважає, що на 86-й хвилині Олексій Березуцький порушив правила на Марко Баші.

"В цілому мені сподобалася гра "Локомотива" сьогодні. Хлопці добре грали в пас, Майкон додав швидкості у фланговій грі. Я вкрай незадоволений суддівством Баскакова. На 81-й і 86-й хвилинах він не призначив явні, на наш погляд, пенальті. А після того, коли наприкінці матчу відверто штовхали Алієва, мої нерви не витримали, і мене вилучили з лавки.

Нас вже почали ховати, але ми ще поборемося, команда налаштована на успішну гру. Ми націлені втрутитися в боротьбу за найвищі місця. Що стосується Сичова, то він грає гірше, ніж наприкінці минулого сезону, але у клубі в нього вірять ", - заявив після гри наставник "залізничників" Юрій Сьомін.

За матеріалами Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «"Коли штовхали Алієва, мої нерви не витримали" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі