пʼятниця, 10 травня 2013 16:33

Яковенко гратиме за "Фіорентину" з нового сезону

Яковенко гратиме за "Фіорентину" з нового сезону
Олександр Яковенко перейде в італійський клуб на правах вільного агента ФОТО: footballnews.com.ua

Український легіонер "Андерлехта" Олександр Яковенко досяг домовленості про перехід у "Фіорентину" ще в січні. Про це "Футбол News" стало відомо з власних джерел.

Офіційно про трансфер оголосять через два тижні, по завершенні сезону в Бельгії. У "Фіорентині" Яковенко гратиме на значно вигідніших умовах.

"Можна сказати, що з нового сезону у Яковенка буде новий клуб. На даний момент - все. До кінця сезону він гравець "Андерлехта". Це вихід на вищий рівень однозначно у всіх відносинах", - прокоментував майбутній трансфер каналу "Футбол" агент Яковенка Андрій Головаш.

Додамо, форвард, якому 23 червня виповниться 26 років, перейде в італійський клуб на правах вільного агента. Контракт з ним буде розрахований на три роки.

Яковенко виступає в Бельгії з 2005 року. До "Андерлехта", куди син відомого футболіста і тренера Павла Яковенка перейшов у 2006 році з українського "Металіста", він грав за "Льєрс" і "Генк".

Вже будучи футболістом "Андерлехта", Яковенко виступав на правах оренди за "Вестерло" і "Левене". У 2010 році він провів одну гру за збірну України.

Зараз ви читаєте новину «Яковенко гратиме за "Фіорентину" з нового сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі