вівторок, 05 березня 2013 16:48

Олександр Яковенко може змінити "Андрелехт" на італійський клуб

Олександр Яковенко може змінити "Андрелехт" на італійський клуб
"Андерлехт" не захотів відпускати Яковенка взимку ФОТО: sport-xl.net

Український півзахисник бельгійського "Андерлехта" Олександр Яковенко міг вже цієї зими перебратися в Італію, повідомляє Cissoccer з посиланням на бельгійські ЗМІ.

Контракт Олександра з "Андерлехтом" закінчується цього літа і головний тренер клубу Джон ван дер Бром неодноразово підкреслював, що хоче зберегти українця в складі і продовжити з ним угоду.

Яковенко міг залишити бельгійський клуб цієї зими, коли інтерес до нього виявив один з провідних італійських клубів. "Андерлехт" підтвердив ЗМІ цей інтерес, але відхилив пропозицію, заявивши, що Яковенко потрібен команді, яка бореться за чемпіонський титул і Кубок Бельгії.

"На сьогоднішній день Олександр гравець "Андерлехта". Поки його контракт дійсний, клуб має право не відпускати гравця. З іншого боку, вже зараз, за півроку до його закінчення, ми маємо право на свою думку і свій вибір. І ми його вже зробили," - заявив менеджер Яковенка Андрій Головаш.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Яковенко може змінити "Андрелехт" на італійський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі