четвер, 28 жовтня 2010 11:47

Яковенко відмовив двом топ-клубам України

Яковенко відмовив двом топ-клубам України
Півзахисник збірної України Олександр Яковенко розповів в інтерв'ю бельгійським ЗМІ про свої стосунки з керівництвом "Андерлехта", якому належать права на цього футболіста.

"Менеджер "Андерлехта" Херман Ван Хосбеек заявив, що я недостатньо стабільний. У минулому сезоні, граючи за "Вестерло" я забив 11 голів, зробив 10 гольових передач і завжди був у хорошій формі. Ви не бачили цих ігор? Я не розумію, чому вони знову відіслали мене. Єдине пояснення, яке я чув, що тренер не пов'язує свої плани зі мною. Разом з Буликіним і Лосадою я тренувався з другою командою, але тренування на штучному полі посилили мою травму і я пропустив ще 3 місяці", - заявив Яковенко.

Він також розповів, що не тримає зла на тренера "Андерлехта" Аріеля Якобса. "Так, я при зустрічі подам йому руку. Адже ми люди. Хто знає, може бути ми ще попрацюємо разом".

"На початку сезону у мене були пропозиції від "Локерена" й "Гента", але вони не дійшли до кінця. Мій менеджер також контактував з клубами Німеччини та Голландії. Я відмовив двом топ-клубам з України. У результаті наприкінці серпня я повернувся у "Вестерло" і там я відчуваю себе добре", - розповів український півзахисник.

Нагадаємо, місяць тому Яковенко став батьком. 29-го вересня, в один день з Андрієм Шевченком, на світ з'явився Нестор Яковенко - перший онук тренера молодіжної збірної України та легенди київського "Динамо" Павла Яковенка.
За матеріалами Сissoccer
Зараз ви читаєте новину «Яковенко відмовив двом топ-клубам України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі