четвер, 30 квітня 2009 16:12

Адвокат розривається між "Баварією" та збірною Бельгії

Адвокат розривається між "Баварією" та збірною Бельгії

Керівництво "Баварії" розглядає як головного претендента на пост наставника команди Діка Адвоката з "Зеніту".

Попередній контакт представників "Баварії" і Адвоката вже відбувся, але враховуючи зайнятість тренера в клубі з Петербургу (термін контракту закінчується в кінці року), баварці вимушені розглядати інші варіанти. Нагадаємо, що також Дік Адвокат отримав пропозицію очолити збірну Бельгії.

У сезоні-2004/05 голландський фахівець вже працював в бундеслізі, в "Борусії" з Менхенгладбаха, але той відрізок тренерської кар"єри був для нього невдалим.

У понеділок, 27 квітня, головний тренер "Баварії" Юрген Клінсманн пішов у відставку. До кінця сезону з командою працюватиме Юпп Хайнкес. Нагадаємо, що Клінсманн прийшов у клуб в липні 2008 року і змінив на посту головного тренара Оттмара Хітцфельда.

Представники "Баварії" вели переговори з головним тренером лондонського футбольного клубу "Арсенал", проте Арсен Венгер відмовився очолити мюнхенську "Баварію". Президент "Баварії" Карл-Хайнц Руменігге пропонував Венгеру укласти контракт на його умовах, проте французький фахівець вирішив залишитися на посту тренера "Арсеналу".

Руменігге також обіцяв Венгеру, що керівництво клубу надасть в його розпорядження значну суму грошей для придбання нових гравців.

За матеріалами Sports.ru, livesport.ru, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Адвокат розривається між "Баварією" та збірною Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі