понеділок, 13 лютого 2017 14:07

Переселенець живе сам у гуртожитку

Переселенець живе сам у гуртожитку

Батьки 19-річного Олександра з Костянтинівки повернулися до Горлівки, а він залишився для навчатися в медичному училищі. Живе сам у гуртожитку і має мету закінчити інститут.

"Він виїхав із батьками з рідної Горловки 2014 року. В Костянтинівці закінчив 11-й клас. Потім вступив до училища на медбрата, батьки повернулися до Горловки, а Олександр залишився вчитись далі. Саша тихо, але твердо говорить про свою мрію - після закінчення училища потрапити до медичного вузу - вчитися на хірурга або травматолога", - написав на своїй сторінці у соцмережі журналіст Макс Левін.

Хлопець живе сам на стипендію - 820 грн та допомогу для переселенців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пробували підкупити за 6 тисяч гривень" - біженців хочуть виселити на вулицю

"На обшарпаній кухні притулку для переселенців він варить гречану кашу. Говорить дуже тихо, соромиться. Не знає куди подіти руки - так буває, коли дуже невпевнений в собі. Насправді він сміливий, набрався мужності і лишився сам у чужому місті. До батьків їздить на канікули до окупованої Горлівки", - додає Макс Левін.

22 школярів із села Кримського на Луганщині волонтери евакуювали до Чернівців. Тут діти житимуть і навчатимуться. Перевезти їх на безпечну територію вирішили, коли посилилися обстріли. Школярів поселили в чернівецькому реабілітаційному центрі та багатопрофільному ліцеї.

Зараз ви читаєте новину «Переселенець живе сам у гуртожитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі