пʼятниця, 31 травня 2019 04:30

Переселенка розповіла, як заробляє гроші на масажі 

  Марина Балаба з Луганська відкрила масажний салон. Фото: з особистого архіву.
Марина Балаба з Луганська відкрила масажний салон. Фото: з особистого архіву.

Переселенка із Луганська Марина Балаба заробляє на життя масажами. Перед тим, як обзавестися своїм масажним кабінетом, жінка рік пропрацювала медсестрою в місцевій психіатричній лікарні. При цьому Марина поєднувала роботу з масажем - робила його у клієнтів на дому.

Перетворити підробіток в бізнес Марину надихнув чоловік, який і сам став приватним підприємцем, пише svatove.city.

Довго шукали приміщення для кабінету. По-перше, Сватове - зовсім невелике місто з населенням в 17 тисяч, там взагалі не так багато всього здається в оренду. По-друге, оплату просять вище, ніж в сусідніх населених пунктах. По-третє, більшість приміщень не підходили Марині під її цілі.

Але вона все-таки знайшла свого кабінету - на другому поверсі колишнього готелю "Колос". Там є все необхідне, в тому числі, душ з водонагрівачем, що дуже зручно для її клієнтів.

На закупівлю необхідного обладнання і косметики пішло 15-20 тисяч. Бізнес сім'я почала на власні заощадження.

В середньому жінка має по десять клієнтів в день. За 40 хвилин лікувального масажу бере 80 гривень, антріцелюлітний - від 100 гривень. Робить Марина своїм клієнтам також шоколадні, медові, теплі і холодні обгортання. А ще шугарінг . Така процедура коштує від 30 до 180 гривень залежності від ділянки тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенка створює унікальні шовкові хустки під замовлення

Верховній раді України пропонують дозволити експеримент із обміну житла переселенців, що знаходиться на непідконтрольних українській владі територіях, на житло на підконтрольних територіях.

Так, законопроектом "Про проведення експерименту з обміну житла, яке перебуває у власності внутрішньо переміщених осіб на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей", пропонується законодавчо забезпечити проведення експерименту.

Зараз ви читаєте новину «Переселенка розповіла, як заробляє гроші на масажі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі