середа, 25 вересня 2013 11:23

Нестандартний шопінг - 7 найдивовижніших ринків світу
7

Ринок Хан-Ель-Халілі, Каїр
Найбільший ринок Африки. Кращого місця для покупки традиційних єгипетських сувенірів і не знайти: прилавки ломляться від папірусних згортків, скляних виробів ручної роботи, ефірних масел, дерев'яних статуеток. Ринок відкритий до глибокої ночі.
Фото: Фото: bigpicture.ru
Ринок Портобелло, Лондон
На лондонській вулиці Портобелло придорожня торгівля кипить ось вже більше 300 років. Цей ринок славився як місце, де можна придбати всілякі вживані товари і стильний антикваріат
Блошиний ринок Сент-Уан, Париж
Згадуючи про блошині ринки, просто гріх не згадати про паризький ринок Marche aux Puces, назва якого дослівно перекладається як «Ринок бліх». Саме це культове місце і дало назву подібним ринкам по всьому світу. Тут щодня відкрито близько трьох тисяч прилавків і магазинів.
Ель Растро, Мадрид 
Якщо, перебуваючи в Мадриді, ви раптом захочете обзавестися дизайнерськими сонячними окулярами, але ваш бюджет при цьому буде співати романси, то прямуйте на недільний ринок Ель Растр: тут ви знайдете безліч вкрай правдоподібних підробок. Крім псевдо-дизайнерських аксесуарів та одягу, місцеві прилавки ломляться від товарів, привезених прямо з Індії і Марокко, а також антикваріат.
Нічний ринок в Арпоре, Гоа
Цей ринок розгортається на вулицях Арпоре щосуботи. Індійські спеції, чаї, традиційний одяг, килими, кашемірові хустки та вироби з срібла перемежовуються тут з виробами дизайнерів і художників, які з'їжджаються сюди з усього світу, щоб продати свої дивовижні вироби місцевим туристам.

Сучасні торгові центри - це, звісно, практично, але вряд чи вони зможуть зрівнятись з атмосферою лондонського блошиного ринку чи стамбульского базару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2014 році в Києві відкриють найбільший в історії торговий центр

Пропонуємо поринути в атмосферу нестандартного шопінгу - 7 найстаріших та найбільших ринків світу.

Зараз ви читаєте новину «Нестандартний шопінг - 7 найдивовижніших ринків світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі