середа, 12 жовтня 2011 16:08

У США заарештували супергероя під час виконання "своєї місії"

У США заарештували супергероя під час виконання "своєї місії"

Чоловік у костюмі героя коміксів на прізвисько Фенікс Джонс патрулював нічні вулиці рідного міста. Незабаром в одному з кварталів він побачив, як кілька людей на підвищених тонах з'ясовують стосунки, і вирішив втрутитись. Однак ті, кого він мав намір врятувати, його старань не оцінили і спробували відігнати Фенікса. У результаті супергерой-невдаха застосував проти "сил зла" перцевий балончик. Зараз стража нічних вулиць затримано за хуліганство.

Повідомлення про Фенікса Джонса із Сіетла з'являлися в ЗМІ й раніше. Так, у січні цього року якийсь чоловік у костюмі супергероя втрутився у вуличну бійку, причому закінчилось це теж не дуже героїчно. Фенікс тоді обходив околиці міста і, побачивши вуличну бійку, поспішив на допомогу. Однак він не міг вирішити, кого з двох забіяк необхідно врятувати, а кого - покарати. Тому супергерой застосував проти одного дебошира силовий прийом і почав телефонувати в поліцію, а в цей час другий учасник бійки вдарив рятівника ногою по носі.

Після першого інциденту в поліції відразу ж заявили, що різні "ряджені" в жодному разі не повинні називати себе супергероями: у поліції Сіетлу порекомендували повідомляти про злочини в службу 911, а не "геройствувати", піддаючи себе серйозній небезпеці та подаючи негативний приклад іншим.

Однак пораду поліцейських, очевидно, не взяли до уваги. До цих пір невідомо, чи взявся за порятунок світу все той же супергерой, і чи в нього з'явився послідовник. До речі, в січні Фенікс зі зламаним носом на закиди поліції категорично відмовився припиняти свою діяльність. "Якщо поліція не в змозі впоратися зі злом і злочинці почуваються вільними в моєму місті, я не збираюсь стояти осторонь і просто спостерігати", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «У США заарештували супергероя під час виконання "своєї місії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі