неділя, 03 березня 2013 22:38

Порошенко розповів, як "київські торти" готують по ночах

Порошенко розповів, як "київські торти" готують по ночах
Фото: tvi.ua

Політик і бізнесмен Петро Порошенко в ефірі телеканалу ТВі похвалився тортами, які готує компанія "Roshen".

За його словами, "Ромова баба" – це "той продукт, який ми самі винайшли".

"Якщо ми візьмемо "Київський торт", то за радянських часів їх випускали 1,8 тонни за добу. Сьогодні тортів випускають більш, ніж 22 тонни", – розповів Порошенко.

Він наголосив, що рецепт "Київського торту" є абсолютною таємницею.

"Але є одна особливість. Виготовляються вони з 12 ночі до 5 ранку, щоби були найсвіжішими", – поділився Порошенко.

Слід зазначити, що точна дата створення "Київського торту" невідома. Запатентували його 13 грудня 1974-го, через 18 років після винайдення рецептури. Авторами патенту стали Ганна Курило та Галина Фастовець-Калиновська з кондитерської фабрики ім. Карла Маркса.

Нагадаємо також, що раніше народний депутат Петро Порошенко розповів, що вважає найголовнішими досягненнями у своєму житті.

"Я вважаю, що якщо сказати, що головне я зробив у житті, то головний наш з Мариною внесок – це наші діти. Друге – "Рошен", третє – нові стандарти журналістської політики, які вперше були мною запроваджені. Це "5 канал" і "Кореспондент" та інші", - уточнив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів, як "київські торти" готують по ночах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі