неділя, 03 березня 2013 06:21

Діти, "Рошен", об'єктивна журналістика — Порошенко розповів про свій внесок у суспільство

Діти, "Рошен", об'єктивна журналістика — Порошенко розповів про свій внесок у суспільство
Фото: tvi.ua

Народний депутат Верховної Ради, медіабізнесмен Петро Порошенко запевнив, що не втручається у роботу журналістів та не впливає на редакційну політику своїх ЗМІ.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Є ключовий принцип, в який всі мають повірити: питання обкладинки "Кореспондента", питання сюжетів "5 каналу", питання новинної стрічки на "Корреспондент.net" чи інформаційної політики на радіо – це відповідальність журналістського колективу. І це мої принципи", – сказав Порошенко.

Він розповів про те, що вважає найголовнішими досягненнями у своєму житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якимось дядьком із Києва вирішуються всі питання" - Порошенко

"Я вважаю, що якщо сказати, що головне я зробив у житті, то головний наш з Мариною внесок – це наші діти. Друге – "Рошен", третє – нові стандарти журналістської політики, які вперше були мною запроваджені. Це "5 канал" і "Кореспондент" та інші", - уточнив політик.

Водночас нардеп наголосив, що діяльність журналістів викликає величезну кількість незадоволення.

"Але, друзі, ми за те, щоб дати можливість людям, про яких пишемо, висловити свою точку зору. І це вже справа читача чи глядача визначатися, хто правий. Не треба робити з людей дурнів, не треба їм щось нав'язувати – дайте їм дві точки зору, і вони самі оберуть. І це є принципова точка зору, засадничі принципи, які я сповідую при спілкуванні з журналістами і читачами", – підсумував Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Діти, "Рошен", об'єктивна журналістика — Порошенко розповів про свій внесок у суспільство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі