вівторок, 19 червня 2012 06:41

Патріарха Кирила відзначили "Срібною калошею"

Патріарха Кирила відзначили "Срібною калошею"
Патріарх Кирило отримав "Срібну калошу" за "непорочне зникнення годинника". Фото: patriarchia.ru

У Москві ввечері у понеділок, 18 червня, відбулася урочиста церемонія вручення премії "Срібна калоша". Премія присуджується радіостанцією "Срібний дощ" за найбільш сумнівні досягнення. У 2012 році в числі лауреатів премії, повідомляється у Facebook "Срібного дощу", виявився Володимир Гундяєв (Патріарх Кирило), який отримав "Срібну калошу" в номінації "Руки по лікоть у дивах" за "непорочне зникнення годинника".

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський отримав нагороду в номінації "Хід ослом або Імітація агітації" з формулюванням "за жорстоке поводження з виборцями". Прес-секретарю руху "Наші" Христині Потупчик була присуджена "калоша" в номінації "В_інтернет точка.сру" за "повну ЖеЖе". Політологу Сергію Кургіняну дали "Срібну калошу" в номінації "Чудова шістка або Вершники Апокаліпсису" з формулюванням "за відстоювання позиції з піною біля рота". Пітерський депутат від "Єдиної Росії" Віталій Мілонов - ініціатор прийняття закону про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх - отримав "калошу" в номінації "Егегей, гея бей!" за "пропозицію скасувати гомосексуалізм до 2015 року".

Премії також були присуджені екс-головному редактору "Известий" Володимиру Мамонтову - за газету "Не дай Бог", і журналісту телеканалу "Росія" Аркадію Мамонтову, відомому скандальними розслідуваннями - "за взагалі Бог знає що". У списку лауреатів також виявився Толібджон Курбонхонов - автор-виконавець пісні, що з'явилася в інтернеті взимку 2012-го і яка вихваляє Володимира Путіна, який балотувався на той момент у президенти. Курбонхонов отримав "калошу" в номінації "Глибока глотка" з формулюванням "за найбільш відчайдушну спробу отримати московську реєстрацію". У 2012 році премія "Срібна калоша" вручалася у 16 раз. Церемонія нагородження транслювалася в прямому ефірі на YouTube. Ведучими церемонії були Ксенія Собчак і Михайло Шац.

Зараз ви читаєте новину «Патріарха Кирила відзначили "Срібною калошею" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі