пʼятниця, 14 червня 2024 21:39

Острів "для інтровертів" продають за $637 тис.
3

Виставили на продаж безлюдний острів Мулаграх у Шотландії.

За нього пропонують $637 тис., повідомляє The Times.

У цю суму входить невеликий будинок з вересовим дахом.

Острів Мулаграх є найпівнічнішою точкою Літніх островів. Вони належать до архіпелагу, який тягнеться від рибацького порту Улапул до Високих Островів. Острів має площу 36 гектарів.

Продають острів біля берегів Шотландії
Фото: The Times
Продають острів біля берегів Шотландії
Продають острів біля берегів Шотландії

Щоб добратися до острова, потрібно 35 хв плисти на човні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Шотландії продають острів з особняком

"Значною перевагою для людей, котрі вважають себе інтровертами, стане відсутність сусідів поруч – жодних галасливих компаній чи великої кількості комах тут також немає", - йдеться в оголошенні.

Будинок обладнаний системою збору дощової води та зовнішнім компостним туалетом. Всередині є одна житлова кімната з кухонним куточком та місцем для обіду чи роботи.

Серед негативу в оголошенні вказали північноатлантичний шторм на острові, який може досягати швидкості у 160 км/год та відсутність питної води.

Найдорожчий в світі приватний острів Пті Сент Вінсент у Карибському морі можна зняти за $425,2 тис. на тиждень. Про особливості острова площею 115 гектарів майже нічого не говориться, окрім можливості займатися вінсерфінгом і підводним плаванням.

Зараз ви читаєте новину «Острів "для інтровертів" продають за $637 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі