субота, 28 квітня 2012 10:44

Найдорожчий в світі приватний острів здають за $425 тис. на тиждень

Найдорожчий в світі приватний острів Пті Сент Вінсент у Карибському морі можна зняти за $425,2 тис. на тиждень, випливає з рейтингу найдорожчих островів, складеного британською газетою The Telegraph.

Про особливості острова площею 115 гектарів майже нічого не говориться, окрім можливості займатися вінсерфінгом і підводним плаванням.

Друге місце за вартістю займає острів Некер, що входить до складу Британських Віргінських островів, оточений кораловими рифами. За ним слідує Муша Кей на Багамах, де розташована садиба площею 10 тис. кв футів з джакузі, пляжі, парк прогулянкових суден і двомоторний літак.

Автор: Фото: telegraph.co.uk
 

Також до рейтингу входить приватний острів Наутілус, розташований в Атлантичному океані біля берегів американського штату Мен, який можна зняти за $16 тис. на тиждень. На острові Наутілус розташовані багатовікові будівлі, тенісний корт, виноградники. Також на острові передбачений прокат човнів і кораблів. Площа острова становить 150 тис. кв.м.

У рейтинг також увійшов острів Кузін (Сейшельські острови) площею 250 тис. кв.м. На острові розташовані велика кількість вілл в 30 метрах від води, також басейни, джакузі, бари, бібліотека. Зняти острів Куіин можна зняти за $ 15 тис. на тиждень.

Автор: Фото: telegraph.co.uk
 

У список найдорожчих приватних островів також входять: острів Джонатан в штаті Род-Айленд США, острів Мелоді Кей в штаті Флорида США, острів Пампкін в Австралії, острів Республіка в штаті Мічиган США, острів Королівський Беліз в Белізі, острів Сапібенега в Панамі, острів Спектекл в штаті Мен США.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий в світі приватний острів здають за $425 тис. на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі