вівторок, 07 квітня 2020 21:10

Ціна впала разом із попитом: яку найдешевшу квартиру орендували у березні

Ціна впала разом із попитом: яку найдешевшу квартиру орендували у березні
Після запровадження карантину попит на оренду квартир упав. Фото: pexels.com

У березні кількість угод з оренди житла зменшилася на 32% порівняно з попереднім місяцем.

Найчастіше орендували одно- та двокімнатні квартири у Дарницькому, Голосіївському, Солом'янському районах столиці, передає АН "Благовіст".

Найдешевше вдалося орендувати однокімнатне житло площею 45 м² на вул. Порика у Подільському районі - 5200 грн.

За 11 700 грн зняли однокімнатну квартиру 42 м² на вул. Регенераторній у Дніпровському районі у новобудові. За 13 000 грн орендували "однокімнатку" 45 м² на вул. Драгоманова у Дарницькому районі.

На вул. Антоновича у Голосіївському районі за 16 500 грн у місяць в оренду здали однокімнатну квартиру площею 39 м². За 19 000 грн орендували квартиру 64 м² у Шевченківському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попит, ціни та заморожені будівництва: як ринок нерухомості реагує на події в Україні

На вул. Б.Хмельницького у Шевченківському районі за оренду квартири 140 м² заплатили 52 000 грн.

Найдорожче у березні здали житло 150 м² у новому будинку на бул. Лесі Українки - 72 800 грн.

"На початку березня попит орендарів активізувався. Але карантин істотно вплинув на ситуацію на ринку. Зараз заявок майже немає, орендарі зайняли вичікувальну позицію. Як зміниться ситуація в найближчій перспективі говорити поки складно", – говорить Олена Бібєрова, гендиректор агентства.

На час карантину агенства нерухомості змінили формат роботи. Клієнтам пропонують оглянути варіанти квартир за допомогою відеоконференції у скайпі. Віртуальний огляд квартири зручний. Він значно економить час покупців. Оцінити можна як стан будинку, під'їзду, так й заглянути в усі кімнати. Ріелтор може зняти вигляд з вікон чи інші деталі, які цікавлять. Якщо квартира сподобалася, можливий повторний огляд уже особисто клієнтом.

Зараз ви читаєте новину «Ціна впала разом із попитом: яку найдешевшу квартиру орендували у березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі