середа, 14 лютого 2018 17:48

Звели перший будинок для переселення жителів "хрущовок"
8

Новобудова, куди переселять жителів хрущовок
Фото: Сергій Нікітський
Майданчик біля дому
Загальний коридор
На підлозі ламінат
На кухні встановлені мойки та електроплити

У Росії здали в експлуатацію перший будинок, куди переселять жителів із "хрущовок".

"У новий 18-поверховий будинок у Москві зможуть переїхати більше трьохсот сімей. П'ятиповерхівки, що незабаром у рамках реалізації програми реновації зноситимуть, розташовані в 300 метрах від новобудови", - розповів російський блогер Сергій Нікітський, пише snob.ru.

Перший поверх новобудови нежитловий. Тут з'являться магазини, аптеки, салони краси. У дворі великий гральний майданчик і місця для парковки.

У соціальних мережах активно обговорюють новий будинок. Дехто цікавиться, з яких пір наявність сміттєпроводу, ліфту й ламінату замість лінолеуму є ознаками комфорт-класу. Інші, через колір шпалер і дизайн під'їздів, називають нове житло в'язницею. Водночас є ті, кому подобається новий будинок.

У Києві при реконструкції застарілої забудови також планують зносити застарілі "хрущовки". Натомість для їх мешканців будуватимуть новий житловий будинок. У листопаді минулого року міська влада столиці повідомила, що перш за все планує знести "хрущовки" в Деснянському районі.

Зараз ви читаєте новину «Звели перший будинок для переселення жителів "хрущовок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі