вівторок, 28 серпня 2012 14:30

Кілька тисяч голих британців підтримали принца Гаррі
7

12 тисяч людей вже підтримали принца
Фото: Фото: Daily Mail
До акції долучилися навіть військові
Але салютували молодшому онукові Королеви і звичайні люди

Після скандалу з фотографіями голого принца Гаррі, який відбувся минулого тижня, кілька тисяч прихильників вирішили підтримати спадкоємця британського королівського престолу, роздягнувшись і віддавши йому честь. Як пише The Daily Mail, в акції взяли участь навіть військовослужбовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принца Гаррі можуть позбавити титулу через "голі" фото

Всього, як зазначено у групі в Facebook, в акції взяли участь дванадцять тисяч людей. Також фотографії публікуються в Twitter під хештегом # Salute4Harry. Організатори сторіночок вирішили запустити навіть спеціальний сайт "Salut 4 Harry!", Де незабаром будуть розміщені всі фотографії напівоголених прихильників принца.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принцу Гаррі запропонували стати стриптизером

17 серпня в номері п'ятизіркового готелю Wynn принц Гаррі разом зі своїми друзями влаштував вечірку, на якій програв у більярд на роздягання. Фотографії голого молодшого онука королеви Єлизавети II швидко потрапили в інтернет. Королівська родина визнала достовірність знімків і попросила пресу не публікувати їх, проте в перші дні скандалу британські таблоїди все ж встигли надрукувати декілька знімків голого принца.

Зараз ви читаєте новину «Кілька тисяч голих британців підтримали принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі