вівторок, 20 березня 2012 09:32

Принц Гаррі шукає собі дружину

Принц Гаррі шукає собі дружину

Британський принц Гаррі зізнався, що не може знайти своє кохання, хоча розуміє, що пошуки дружини в його становищі - скоріше "робота" і обов'язок, ніж романтика.

Про це він заявив в досить відвертому інтерв'ю американському телеканалу CBS.

Відповідаючи на питання телеканалу за підсумками 10-денного турне по Латинській Америці, де принц представляв королеву Єлизавету II і відкривав міжнародні святкування ювілею її правління, принц Гаррі розповів про важкість життя члена королівської сім'ї.

Він зазначив, що і він, і його брат Вільям часто просто хочуть бути "простими людьми", розуміючи, що свій статус вони отримали при народженні і повинні відповідати йому.

"Ну ви розумієте, це завжди так: "О боже, це принц!" Але все зовсім не так. Я маю на увазі ту роботу, яка накладається (разом зі статусом принца)", - поділився Гаррі.

Єдиним тривалим романом у житті Гаррі були п'ятирічні стосунки з його подружкою і любителькою світських розваг Челсі Дейві, які закінчилися в 2009 році.

"Подивіться на мене, мені вже 27 років. Я вже, швидше, шукаю не ту, що підійшла б на цю роль (роль дружини), а ту, що готова була б взяти на себе все це (обов'язки)", - поділився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі обігнав найшвидшу людину планети

Під час американської поїздки Гаррі також збирав гроші для своєї благодійної організації Sentebale, що допомагає африканським дітям, яку він створив в 2006 році разом з принцом Лесото Сіісо.

"Ми (з братом) поступово усвідомлюємо, що наше ім'я може допомогти реально щось змінити. Ви знаєте, Sentebale означає "не забувай" - це значить, не забувайте про дітей, не забувайте про своїх матерів, адже ми з принцом Сіісо обидва позбулися матерів у ранньому віці", - зізнався Гаррі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Принц Гаррі впав у басейн нічного клубу

Принц додав, що його мати, покійна принцеса Діана, те, як активно вона займалася благодійністю, досі найбільше надихає його на те, що він робить зараз. Гаррі також додав, що зі спілкування з батьками він змалку ввібрав розуміння того, що треба допомагати тим, кому ти в змозі допомогти.

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі шукає собі дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі