середа, 13 липня 2016 15:39

Історія життя кота, котрий має ліцензію на вбивство
7

Кіт Ларрі живе в резиденції прем'єр-міністра Великобританії в будинку на Даунінг-стріт, 10. Він державний службовець. З 2011 року працює на посаді головного мишолова і навіть має ліцензію на вбивство. У вівторок, 12 липня, стало відомо, що Ларрі залишиться на своїй посаді і після відствки Девіда Кемерона з поста глави уряду.

Ось історія життя самого популярного кота Британії в фотографіях, пише tvrain.ru

 

Ларрі до того, як потрапив на Даунінг-стріт, жив в лондонському притулку для тварин "Баттерсі". На той момент йому було чотири роки. Резиденція глави уряду Великобританії розташовується в старій будівлі, тому мишей і щурів там дуже багато. До Ларрі на посту головного мишолова була кішка Сібіл, але вона померла в 2009 році. Коли Ларрі привезли на вантажівці до Даунінг-стріт, його офіційна посада стала звучати так: Головний мишолов резиденції уряду Великобританії.

 

Кіт Ларрі визирає з вікна свого нового будинку після представленя на офіційному брифінгу. З самого початку він офіційно отримує ліцензію на вбивство.

 

Кіт Ларрі зустрічається з президентом США Бараком Обамою.

 

Ларрі грає в саду в дні святкування шістдесятиріччя царювання королеви Єлизавети.

В кінці другого року роботи Ларрі прем'єр-міністр Великобританії Кемерон вирішив відмовитися від послуг кота в якості головного мишолова. За його словами, він погано виконував свої обов'язки і взагалі зловив всього одну миша. Тоді Ларрі повинна була замінити кішка Фрейя, але між ними стався конфлікт "через переділ політичних повноважень". Після цього Ларрі вирішили залишити, "щоб не поранити його почуття".

 

У 2013 році політичний коментатор Метью д'Анкона повідомив у своїй книзі "Разом" про підозри в антипатії до кота Ларрі. Через це у Кемерона сильно впали рейтинги. Даунінг-стріт довелося тоді виступити з офіційним спростуванням підозри в неповагу до кота.

У квітні 2016 року, коли у нього з'явився конкурент в будівлі МЗС Великобританії в особі кота Палмерстон, Ларрі розмістив опитування на тему "Хто є кращим котом в уряді?" Тоді він отримав 89% голосів.

Ларрі і Кемерона надрукували на капкейк в честь відкриття заходу StartUp Великобританія - на ньому уряд і різні підприємства країни підтримують підприємців-початківців.

 

Зараз Ларрі дев'ять років. Кот залишається на своєму посту і продовжує працювати, незважаючи на відставку Кемерона.

Зараз ви читаєте новину «Історія життя кота, котрий має ліцензію на вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі