понеділок, 21 січня 2019 05:01

Найкраще вкладати гроші в техніку

— Із жінкою давно мріяли про техніку, щоб обробляти город. Раніше наймали трактор з колгоспу, потім — з фермерського господарства. Останніми роками стало дуже дорого, — каже 50-річний Олексій Гаврищук із селища Літин на Вінниччині.

— Селяни обзавелися дрібною технікою. Хто купив мотоблок, хто міні-трактор. З багатьма радився. Одні кажуть, краще мотоблок брати. Пішов до сусіда, спробував його в роботі. Годину працюєш, а на тіло дає таку вібрацію, що весь день трусить. Інша справа — міні-трактор. Випробував кілька таких. Дуже зручний, ним не кидає, як мотоблоком. Загорівся собі взяти на весну. Але діти склалися і зробили подарунок на новорічні свята.

Замовити міні-трактор просто.

— Діти подзвонили за оголошенням у газеті, сказали, на яку суму розраховують. Менеджер розповів, що можемо придбати. Вибрали найкращий варіант. Переживав, як пригнати трактора. Думав, доведеться серед зими їхати бозна-куди. Виявилося, що техніку безкоштовно привозять додому. На місці розраховуєшся — і все.

Трактор навіть кращий, ніж я очікував, — каже господар. — У комплекті є фреза. Ще добрав культиватор та плуги, щоб підгортати картоплю. Тішуся як малий. Заробляти ним почав уже взимку. Чіпляю до тракторця причеп, вожу дрова сусідам. Готуюся до весни, освоюю нову техніку. Кращого подарунка уявити не міг. Значно полегшить важкий труд на полі.

— Міні-трактор підійде для обробітку 2–3 гектарів. При максимальному ­навантаженні потребує не більш як літр дизпалива за годину роботи, — говорить менеджер із продажу техніки ­Василь Кеба, 41 рік. — Підібрати техніку можна й телефоном, щоб не їхати з районів до Він­ниці. Наші хлопці ­привозять, заводять, показують, ­навчають користуватися технікою. ­Грошей за доставку по області не ­беремо.

На мототрактори дають річну гарантію, що передбачає технічне обслуговування професійними механіками.

До міні-трактора можна приєднати фрезу, плуг, культиватор, підгортач, картоплесаджалку, картоплекопач, сінокосарку. Ще й шнековий снігоприбирач, і навіть пристрій для різання дров. Навісне обладнання можна замовляти поступово за потреби.

Замовити міні-трактор можна за телефоном 0 (67) 431 08 34. Працівники магазину доставлять техніку безкоштовно й підберуть найоптимальніший варіант на ваші кошти.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині фірми "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська (колишня Островського), 69.

Зараз ви читаєте новину «Найкраще вкладати гроші в техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі