понеділок, 22 липня 2019 07:05

Гроші найкраще вкладати в техніку

— Люди в селі бідкаються, що тепер нестабільна ситуація, а після виборів ціна на валюту підскочить, та й ціни підуть угору. Кожен думає, як уберегти зароблене. Ми з жінкою прийняли для себе рішення ще наприкінці весни і не помилилися. Тоді придбали міні-трактор. Цього року дощі лили. На травень із бур'янами ледь міг упоратися. Хотіли купити мото­блок, але син відмовив, — каже 50-річний Олексій Гаврищук із селища Літин на Вінниччині.

З багатьма радився. Одні кажуть, краще мотоблок брати. Пішов до сусіда, спробував у роботі. Годину працюєш, а на тіло дає таку вібрацію, що весь день трусить. Інша справа — міні-трактор. Випробував кілька таких. Дуже зручний. Більше тягне, легше ремонтувати, ще й можна докупити обладнання на нього. Тож свої сімейні заощадження вклали в покупку техніки.

Замовити міні-трактор просто.

— Діти подзвонили за оголошенням у газеті, сказали, на яку суму розраховуємо. Менеджер розповів, що саме можемо купити на ці гроші. Вибрали найкращий варіант. Переживав, як пригнати трактора. Думав, доведеться їхати бозна-куди. Виявилося, що техніку безкоштовно привозять додому. На місці розраховуєшся, і все.

Трактор навіть кращий, ніж я очікував. У комплекті є фреза. Ще добрав культиватор, плуги і косарку. Власне, заради останньої його й брали. Перше, що зробив, скосив на подвір'ї траву. Впорався за півгодини. Він потужніший, ніж косарка, і бере мілкий бур'ян. На замовлення односельців уже косив і сіно. З часом зможу докупити й іншу комплектацію.

— Міні-трактор підійде для обробітку двох-трьох гектарів. За максимального навантаження потребує не більш як літр дизпалива за годину роботи, — говорить менеджер із продажу техніки Василь Кеба, 41 рік. — Підібрати техніку можна й телефоном, щоб не їхати з районів до Вінниці. Наші хлопці привозять, заводять, показують, навчають користуватися технікою. Грошей за доставку по області не беремо.

На мототрактори дають річну гарантію, що передбачає технічне обслуговування професійними механіками.

До міні-трактора приєднується багато чого: фреза, плуг, культиватор, підгортач, картоплесаджалка, картоплекопач, сінокосарка. Ще й шнековий снігоприбирач, і навіть пристрій для різання дров. Навісне обладнання можна придбати поступово, за потреби.

Замовити міні-трактор можна за телефоном 0(67) 431 08 34. Працівники магазину доставлять техніку безкоштовно й підберуть найоптимальніший варіант на ваші кошти.

Детальну інформацію дізнавайтеся в магазині фірми "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брац­лавська (колишня Островського), 69.

Зараз ви читаєте новину «Гроші найкраще вкладати в техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі